Usein kysytyt kysymykset

1Mistä materiaalista tekokuuset valmistetaan?
Edullisimmat hinnat ovat PVC (termoplastinen polymeeri) neulasilla varustetuilla kuusilla. Premium-luokan kuuset ovat yleensä PE (polyeteeni) neulasilla varustettuja, ja PVC-materiaalia käytetään vain kuusen sisäosissa. PE-neulaset voivat olla hyvin samankaltaisia kuin luonnollisten kuusien neulaset, ja ne säilyttävät hyvin muotonsa ja kestävät myös raskaampia koristeita.
2Mitä on PE-materiaali?
PE-materiaali, jota käytetään joulukuusien valmistuksessa, on joustava, turvallinen ja asianmukaisesti vihreällä pigmentillä värjätty materiaali - tämä sekoitus on realististen neulasten salaisuus! PE-materiaali on kestävä voimakkaille puhdistusaineille, venymiselle, sääolosuhteille ja vanhenemiselle.
3Minkä kokoisia tekokuusia teillä on?
Yleisimmät joulukuusen koot ovat: 150 cm, 160 cm, 180 cm, 190 cm, 200 cm ja 220 cm. Nämä ovat suosituimpia korkeuksia. Kun valitset tekokuusta, on erittäin tärkeää kiinnittää huomiota tilaan ja tilan muotoon ennen kuusen hankintaa.
4Mitä tulee huomioida joulukuusta valittaessa?
Joulukuusi, joka on yhden kerran sijoitus, tulee täyttää seuraavat ehdot - sen tulee olla kestävä, esteettinen ja turvallinen. Siksi on tärkeää kiinnittää huomiota siihen materiaaliin, josta keinotekoinen joulukuusi on valmistettu. PVC- ja PE-materiaalien on oltava korkealaatuisia. Myös oksien määrä on tärkeä. Mitä enemmän, sitä parempi. Ne lisäävät joulukuuseen kaunista tuuheutta.
5Voiko tekojoulukuusia käyttää myös ulkotiloissa?
Tietysti. Tekokuuset on valmistettu myös mataliin lämpötiloihin, vaihteleviin sääolosuhteisiin ja UV-säteilyyn.
6Kuinka kauan tekojoulukuusen pystyttämiseen menee?
Joulukuusen koristaminen voi kestää valitusta mallista ja koosta riippuen noin 30-40 minuuttia. Kaikkien elementtien purkaminen ja kokoaminen vie vain hetken. Lopullinen vaikutelma riippuu kuitenkin oksien sijoittelusta, joten tämä vaihe vaatii erityistä huomiota, sillä siitä riippuu lopputulos. Tärkeää on oksien avaaminen, joka johtaa kauniiseen ja tiheään kuuseen.
7Mistä osista tekojoulukuusi koostuu?
Meidän tekokuusemme koostuvat neljäst osasta - alusta, alimmainen osa, keskiosa ja ylin osa. Ne asetetaan päällekkäin luoden kauniin ja aidon näköisen tekokuusen.