MIKSI VALITA TEKOKUUSI?

Tekokuusi on vaihtoehto elävälle kuuselle ja se on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat pitää kuusen huoltovapaasti sisällä pidempään tai joilla on eri syistä halu välttää neulojen varisemista lattialle. Taidekuusen purkaminen ja säilyttäminen seuraavia jouluja varten on helppoa ja vaivatonta.

MITEN TEKOKUUSEN HINTA MÄÄRÄYTYY?

Tekokuusen hintaa määrittävät koko, käytetyt materiaalit ja rakenne. PVC-oksiin perustuvat keinotekoista kuusta pidetään yleensä edullisimpana vaihtoehtona. Premium-luokan kuuset käyttävät yleensä PE-oksaia, ja PVC:ta käytetään täyttämään kuusen sisäosat. PE-oksat voivat näyttää hyvin luonnollisilta ja ne voivat tukea myös raskaampia koristeita.

Kotikäyttöön sopivat parhaiten tekokuuset, joiden korkeus on 160 cm, 180 cm, 190 cm, 200 cm ja 220 cm. Mitä korkeampi tekokuusi on, sitä leveämpi on yleensä sen alaosan halkaisija.

Kun olet ostanut tekokuusen valikoimastamme, se toimitetaan sinulle laatikossa, jossa kuusi on osiin purettuna. Korkeudesta riippuen tekokuusi koostuu kahdesta tai kolmesta osasta, ja lisäksi siinä on kuusijalka.

Täydellisyyttä hipova ulkonäkö

Monissa kodeissa suositaan keinotekoista joulukuusta, koska se näyttää aina upealta ja tuoreelta. Useimmat virolaiset suosivat perinteisiä joulukuusia, jotka muistuttavat aitoa kuusta. Siksi olemme lisänneet valikoimaamme aitoa puuta muistuttavia vihreitä keinotekoisia kuusia.

Mukavuus

Keinotekoisen joulukuusen suurin etu on sen mukavuus. Se ei vaadi jatkuvaa hoitoa, kuten veden lisäämistä, eikä sinun tarvitse huolehtia ikävistä neulasista. Keinotekoisen joulukuusen asentaminen on helppoa, ja toisin kuin elävä joulukuusi, se pysyy huoneessa raikkaana ja kauniina niin kauan kuin haluat.

Edullisuus

Keinotekoisen joulukuusen hinta riippuu pääasiassa materiaalista, oksien tiheydestä ja pituudesta sekä puun korkeudesta. Keinotekoisen joulukuusen ostaminen on kertaluonteinen menoerä ja tulee edullisemmaksi uudelleenkäytettynä kuin joka vuosi uuden joulukuusen hankkiminen.